Wat is een bulletjournal? Uw ideeën ordenen

Wat is een bulletjournal? Uw ideeën ordenen

Als je bent zoals de meeste mensen, kan het opschrijven van je gedachten en ideeën een ontmoedigende taak zijn, met alle afleiding in ons dagelijks leven. Wat is een betere manier om je ideeën op papier te zetten dan met een Mylovelynotebook.nl ? Dit is een uitstekend idee voor mensen die een deadline hebben en snel hun gedachten op papier moeten zetten. Je kunt geen roman of blogbericht schrijven zonder een, dus je kunt het net zo goed gebruiken om je belangrijkste gebeurtenissen en prestaties te documenteren.

Wat is een bulletjournal?

Bullet-journals werden ooit gemaakt door mensen die quilters werden genoemd en die plakboeken maakten van grote vellen papier bedekt met gekleurde inkt. Deze notitieboeken zijn vergelijkbaar met dagboeken, behalve dat u niet op elke pagina kunt schrijven, maar de bladwijzer in de linkerbovenhoek hoeft te plaatsen en deze om te draaien om de volgende regel te lezen. Bullet journals werden vroeger gemaakt met zware kalligrafiepennen; deze pennen waren vroeger behoorlijk waardevol omdat mensen ze gebruikten om heel duur te schrijven. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten pennen waaruit u kunt kiezen, waaronder pennen gemaakt van fijn metaal zoals titanium, zilver, messing, koper en zelfs leer.

Er zijn ook verschillende manieren om taken en gebeurtenissen in je bullet journal te organiseren. U kunt zelf bepalen welke secties op papier moeten worden vastgelegd en de volgorde van elke sectie, hoe u de pagina's in uw dagboek wilt opslaan (paperbacks, plastic mappen, enz.), en wat u met de opsommingstekens wilt doen als u deze eenmaal hebt ze opgenomen. Door opsommingstekens in uw dagboek te gebruiken, kunt u taken en evenementen organiseren, zodat u de tijd kunt nemen om absoluut alles te doen wat u moet doen om uw ideeën op te schrijven en gemakkelijk toegankelijk te maken wanneer u maar wilt.

Meer info over dit artikel: http://mylovelynotebook.nl/