Wat is een Bullet Journal? Hoe u er ook mee kunt beginnen

Wat is een Bullet Journal? Hoe u er ook mee kunt beginnen

Veel van de mensen die met de Bullet Journal-beweging beginnen, zoeken gewoon naar manieren waarop ze in slechts een paar minuten per dag kunnen beginnen met het schrijven van hun persoonlijke Bullet Journal. Maar dat is gewoon niet mogelijk. Je hebt enkele weken of maanden nodig voordat je met enige consistentie in dat dagboek kunt schrijven. Maar wat als ik je zou vertellen dat er eigenlijk een manier is om je dagboek te beginnen met alleen een vel papier en een pen, en hier is hoe je deze methode kunt gebruiken om de dingen op te schrijven die belangrijk voor je zijn.

Wat is een bullet journal

De beste manier om te beginnen met het schrijven van een bullet-dagboek is van boven naar beneden: begin met uw dagelijkse logboek of wekelijkse logboek en schrijf alles daarin. Dit helpt je om gefocust en op het goede spoor te blijven en je notities georganiseerd te houden. De beste manier om dit te doen, is door elk item te schrijven zoals u het ziet, in uw eigen handschrift. Om iets toe te voegen, schrijft u het gewoon op de pagina en schrijft u het vervolgens opnieuw met uw eigen handschrift.

Als je op zoek bent naar de gemakkelijkste manier om een notitieboekje te gebruiken en de meest georganiseerde manier om alles vast te leggen, raad ik je ten zeerste aan om met een bullet journal hema te beginnen. Het zal even wennen zijn, maar als je dat eenmaal doet, vraag je je af hoe je het ooit zonder hebt gedaan! Bullet journals vereisen niet dat je alles in grote letters opschrijft; in plaats daarvan kunt u in kleine letters schrijven zoals u zou doen met uw dagboek. Dit maakt het gemakkelijk om het op te slaan en geeft u de mogelijkheid om het indien nodig terug te lezen. En als je eenmaal aan je bullet journal begint, wil je nooit meer iets anders opschrijven. Het wordt een manier om je alle geweldige dingen in je leven te herinneren.

Klik op de link: http://mylovelynotebook.nl/